مقالات

ارتباط بین طرز لباس پوشیدن و شخصیت | دسته بندی افراد

ارتباط بین طرز لباس پوشیدن و شخصیت

لباس هایی که می پوشید می تواند آیینه تمام نمای شما باشد! ارتباط بین طرز لباس پوشیدن و شخصیت بسیار عمیق است. اگر کمی منطقی به این مسئله فکر می کنید، می فهمید قاعدتا شخصیت کسی که مانتو عبایی می پوشد، بسیار با کسی که استایل کژوال و اسپرت دارد متفاوت می باشد. به عنوان مثال، کلاسیک پوش ها به سبک رسمی علاقه مند هستند؛ در مقابل آنها اسپرت پوشان بیشتر به راحتی خود اهمیت می دهند. برند پوشان نیز بیشتر مارک و قیمت پوشش برایشان دارای اهمیت می باشد.

بررسی ارتباط بین طرز لباس پوشیدن و شخصیت

در طول حیات آدمی، هزاران نفر بدون شناخت و تنها با نگاهی اجمالی به ویژگی های ظاهری و استایل شما را قضاوت می کنند. قطعا شما هم به کرات دچار قضاوت های ظاهری شده اید و خیلی از اوقات این ذهنیت ها غلط بوده است. می دانید چرا چنینن اتفاقی می افتد؟ به زبان ساده، می توان گفت اغلب اشخاص بدون اینکه خودشان هم بدانند از یک سبک پوشش پیروی می کنند؛ یعنی افراد یکباره به دلیل یک ترند زودگذر تصمیم به استفاده از سبکی خاص نمی گیرند. بلکه به طور طبیعی و ناخود آگاه جذب چیزهایی می شوند که به شخصیت آنها نزدیک است. در اینجا دسته بندی کلی شخصیت های مختلف بیان می شود:

  1. کلاسیک پوش ها
  2. برند پوش ها
  3. اسپرت پوش ها
  4. پانکی پوش ها
  5. کژوال پوش ها

1. کلاسیک پوش های رهبر

به راستی که صفت رهبر برای کلاسیک پوشان با اعتماد به نفس واقعا شایسته است. کاریزما، وقار و قابل اعتماد بودن این افراد هر چشمی را خیره می کند. اگر چه که این افراد ممکن از دید کسانی که سبک خاصی برای پوششان دارند خیلی چارچوب مدار و به دور از هنر و خلاقیت بنظر برسند؛ اما این چیزی از تاثیر گذاری بالای سبک رسمی و کلاسیک کم نمی کند.

ارتباط بین طرز لباس پوشیدن و شخصیت باعث شده حتی با وجود داشتن چارچوبی خشک، در نهایت استایل رسمی و کلاسیک خوبی داشته باشید و جای حرفی باقی نماند. کسانی که استایل کلاسیک و رسمی دارند غالبا افرادی تابع قوانین و سنت مدار هستند. کت و شلوار زنانه یک گزینه ایده آل برای این دسته محسوب می شود.

2. برند پوش ها

ارتباط بین طرز لباس پوشیدن و شخصیت در بین برند پوش ها بسیار جذاب است. افرادی که عاشق پوشیدن برندهای معروف هستند و از کیف تا عینکشان حتما باید لاکچری باشد در دو دسته هستند؛ نیمی از آنها واقعا به امتحان کردن برندهای لوکس علاقه دارند و مدعی اند که کیفیت گران است؛ اما نیمی دیگر فقط سعی می کنند مرفه بنظر برسند. این گروه معمولا متزلزل و بدون اعتماد به نفس بوده و تلاش می کنند بخش های ضعیف شخصیت خود را پشت چیزهای دیگری از جمله برند قایم کنند.

لطفا توجه داشته باشید که منظور ما در این بخش این نیست که برند پوشیدن بد و نکوهیده است؛ استفاده از آیتم های گران و برند بسیار هم عالی است؛ اما به شرطی که وابستگی عجیبی به این موضوع نشان ندهید و به دنبال سرکوب ضعف های شخصیتی با این کار نباشید.

3. اسپرت پوش های راحت پسند

معمولا افرادی که طرفدار استایل های اسپرت هستند دارای شخصیتی جنگجو، راحت و جسور هستند. می دانید که کفش های پاشنه بلند چقدر می توانند دلربا باشند؛ اما با وجود این، علاقه مندان به سبک اسپرت راحتی خودشان را همیشه اولویت قرار می دهند و این نشان از اعتماد به نفس بالای آنها است. این افراد هیجان طلب هستند و از بودن در اجتماع و محیط های شلوغ اغلب لذت می برند.

4. پانکی پوش های جسور

پانکی پوش ها معمولا در میان تمام سبک ها ساختارشکن ترین هستند. ارتباط بین طرز لباس پوشیدن و شخصیت آنها بسیار مستحکم است. این افراد از خط فکری و سبک خاصی پیروی می کنند و نظر دیگران برایشان به هیچ وجه مهم نیست. ساختار شکنی و جسارت بالای این دسته هر کسی را متاثر می کند. این اشخاص معمولا به زیور آلات سنگین و با رنگ تیره و تتوهای بزرگ علاقه مند می باشند. همچنین یکی از خصوصیات شخصیتی بارز آنها مرموز بودن به معنای واقعی کلمه است. پوشش هایی مانند مانتو پانچ مورد علاقه این گروه است.

5. کژوال پوش های خونگرم

افرادی که به پوشیدن لباس های راحت و کژوال علاقه دارند، غالبا بسیار اجتماعی و خونگرم هستند. این دسته سادگی و راحتی را به همه چیز ترجیح می دهند و آنچه برایشان مهم است معمولا حس خوب است؛ نه تجملات و زرق و برق! این گروه ترجیح می دهند لباس هایی متمایز از بقیه بپوشند، پس اگر پوششی با الگو جدید و ساختار متمایز در رنگ های غیر معمول بر تنشان دیدید، زیاد تعجب نکنید.

متمایز بودن همواره از ویژگی های شاخص کژوال پوش ها بوده و همین نشانه جسارت و ساختارشکنی آنها می باشد. این افراد عاشق جزییات هستند؛ به همین دلیل در استایل آنها همیشه اکسسوری های زیادی می بینید. جدا از داشتن ارزش مادی زیورآلات برای این گروه، معمولا به لحاظ معنوی نیز خاص بودن آنها را جذب می کند. یک کت تک زنانه با رنگ هایی خاص، انتخابی جذاب برای این گروه است.

ارتباط بین رنگ لباس و شخصیت

ارتباط بین رنگ لباس و شخصیت

حال که متوجه ارتباط بین طرز لباس پوشیدن و شخصیت افراد شده اید، باید به نکات ظریف این مسئله از منظر دنیای جذاب رنگ ها نگاه کنید. افراد در حالات روحی و موقعیت های متفاوت به صورت ذاتی و غریزی تمایل به پوشیدن لباس هایی با رنگ های خاص دارند. در قسمت زیر چند مورد از شاخص ترین رنگ های منعکس کننده شخصیت افراد آمده است. 

رنگ قرمز نمایانگر عاشق پیشه ها

اغلب افرادی که از این رنگ در استایل خود استفاده می کنند، انرژی بالایی دارند. از دیرباز قرمز نماد عشق و هیجان بوده و دور از ذهن نیست که طرفداران آن به این دو مفهوم تا حد زیادی نزدیک باشند؛ به همین دلیل برای قرار ملاقات های عاشقانه قرمز همیشه یکی از بهترین رنگ ها است. کسانی که از این طیف در استایلشان استفاده می کنند، غالباً افرادی مغرور، خودخواه، با اعتماد به نفس و باهوش هستند.

رنگ زرد نشان مقدس افراد خلاق

ارتباط بین طرز لباس پوشیدن و شخصیت افرادی که تمایل به پوشیدن رنگ زرد دارند بسیار جالب است. به طور کلی کسانی که رنگ زرد در میان آیتم های استایلشان همیشه به گونه ای جا دارد، افرادی بسیار مثبت، خلاق و فعال هستند. رنگ زرد نماد افراد جستجوگر و کنجکاو می باشد.

رنگ سبز و صلح درونی

رنگ سبز برخاسته از دل طبیعت است. به همین دلیل اکثر طرفداران این رنگ افرادی آرامش طلب، مطمئن و فعال و سرزنده هستند. این طیف تا حدودی نشانگر صلح درونی فرد، رضایت و اجتماعی بودن افراد می باشد. به عنوان مثال، یک شومیز زنانه سبز، می تواند شما را مهربان و دوست داشتنی نشان دهد.

موفق ها آبی می پوشند

غالبا افراد موفق و کاریزماتیک از رنگ آبی در استایلشان استفاده می کنند. این طیف معمولا انتخاب افراد با اعتماد به نفس بالا بوده و حس اعتماد را به مخاطب القا می کند. با این تفاسیر اگر به دنبال تاثیرگذاری عمیقی بر افراد هستید از پوشیدن رنگ آبی قابل نشوید.

مشکی نماد ظرافت و لوکس بودن

مشکی اغلب انتخاب کسانی است که به استایل های لوکس و رسمی علاقه دارند. این رنگ نمایانگر تجمعات و ظریف بینی شما می باشد. اگر می خواهید تاثیر گذاری خود را بر روی افراد بالا ببرید، در مکان هایی مانند برای جلسات کاری آن را جزئی از انتخاب های خود قرار دهید؛ با انجام این کار نتایج جالبی در انتظارتان خواهد بود.

نتیجه گیری ارتباط بین طرز لباس پوشیدن و شخصیت

هیچکس نمی تواند منکر ارتباط بین طرز لباس پوشیدن و شخصیت شود. افراد به طور کلی به 5 دسته کلاسیک پوش، برند پوش، اسپرت پوش، پانکی پوش و کژوال پوش تقسیم می شوند. شما می توانید در مکان های مختلف از ترکیب این استایل های برای تاثیرگذاری در ذهن اشخاص استفاده کنید.

برای مثال اگر به یک قرار کاری مهم دعوت شده اید، می توانید یک کت و شلوار مشکی با پیراهن آبی روشن بپوشید و مطمئن باشید که این ترکیب یک ترکیب برنده است؛ چرا که نشان دهنده  اعتماد به نفس و کاریزمای خیره کننده شما دارد. همچنین رنگ مشکی القا کننده حس لوکس بودن و موفق بودنتان است. شما می توانید انواع لباس های زنانه را در سبک های مختلف کلاسیک، اسپرت و…  در نگ های متنوع با کیفیت بالا و قیمت مناسب از گالری پویان به راحتی تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *